Misteri Kucing Hijau Kembali Kepada Warna Asal
Anda ingat lagi pada kisah misteri seekor kucing yang berwarna hijau?
Misteri Kucing Hijau Kembali Kepada Warna Asal

Tidak lama dulu muncul seekor kucing di sebuah kawasan pelancongan yang terkenal di Bulgaria. Orang ramai menjadi panik bila ternampak kucing yang berwarna hijau itu.
Tidak lama kemudian, kisah tentang misteri kucing hijau mendapat liputan yang luas di media dan laman sosial. Ramai yang pelik melihat seekor kucing berwarna hijau.
Kucing itu dikatakan sering tidur di kawasan tapak pembinaan yang menyimpan cat yang berwarna hijau. Dan dipercayai akibat dari itu, kucing itu turut bertukar warna.
Misteri Kucing Hijau Kembali Kepada Warna Asal

Selepas itu ramai yang mula mencari kucing hijau itu. Dan perkembangan terbaru mengenai misteri kucing hijau, ia kini sudah kembali pada warna asal.
Aktivits pencinta alam telah berjaya menjejak kucing hijau itu dan membersihkannya. Namun walau sudah dibersihkan, tetap terdapat kesan-kesan hijau pada bulu kucing tersebut.
Nampak tak perbezaan pada gambar kat atas tu. Hijau atau berwarna asal, kucing itu tetap comel. Tapi sekarang ni nampak macam dia dah bertambah gemuk. Mujurlah warna hijau itu tidak memberi kesan kepada kesihatan kucing itu kan.

0 comment... add one now