Polis Kacak Selamatkan Kucing Jadi Kegilaan Gadis Di Singapura
Polis Kacak Selamatkan Kucing Jadi Kegilaan Gadis Di SingapuraKejadian berlaku di Singapura, apabila gambar dua orang pegawai polis menyelamatkan kucing dari pokok disiarkan di media sosial, gambar tersebut telah menjadi viral di negara tersebut.


Ramai memuji kedua anggota polis tersebut malah berpendapat kedua mereka sangat kacak, bayangkan gambar Staf Sarjan (SSgt) Benjamin Cheah dan pasangannya Koperal (Koperal) Mohammad Faidzul Bin Muslim di Facebook kini mempunyai lebih daripada 9,400 likes, lebih 1,000 share dan hampir 500 komen.Malah, ada netizens yang sanggup mencari maklumat anggota polis Benjamin Cheah di Facebook.


Mereka mendapati polis kacak tersebut berusia 24 tahun dan mempunyai bakat dalam bidang nyanyian. Dengan kebolehan menyanyi, Cheah telah memenangi ramai peminat perempuan.

Satu pengguna Twitter ada yang menulis, “HELLO BENJAMIN CHEAH. CALL ME MAYBE?”. “U save kitty cat… I also kitty in distress…”
Apabila mendapat tahu, anggota polis ini sudah berkahwin, ada yang frust menonggeng. Wow, begitu hebat penangan polis kacak ini. 

0 comment... add one now