Awas! Inilah 19 Tanda Jika Hubungan Suami Isteri Sedang Diganggu Jin. Cuba Baca Mungkin Anda Mengalaminya


Kehadiran jin serta syaitan di antara kehidupan manusia memanglah benar ada. Mereka sendiri mempunyai tugasnya masing-masing. Di antara beberapa pekerjaan jin serta syaitan, yang perlu diwaspada adalah pekerjaan yang boleh mengakibatkan kerosakan rumah tangga serta meretakan hubungan pada suami serta isteri.

Ya, di kelompok jin, ada satu kelompok jin yang kerjanya memisahkan seorang suami serta isterinya. Kumpulan ini sentiasa berupaya lakukan apa saja untuk menghancurkan hubungan rumah tangga.

Oleh kerana itu nasihat untuk mereka yang sudah berumah tangga, kita mesti sentiasa mendekatkan diri pada Allah serta memohon doa supaya dijauhkan dari godaan jin dan syaitan.

Awas! Inilah 19 Tanda Jika Hubungan Suami Isteri Sedang Diganggu Jin. Cuba Baca Mungkin Anda Mengalaminya

Untuk mengetahui sama ada hubungan rumah tangga anda sama ada sudah terganggu oleh jin dan syaitan, marilah semak penjelasannya di bawah ini:

1. Keadaan emosi yang tidak stabil, begitu mudah marah serta tidak terkawal. Misalnya, isteri yang berani melawan suami, begitu halnya suami yang memaki isteri kerana hal remeh.

2. Sukar khusyuk dalam mengerjakan solat, seperti susah mengingat rakaat solat, serta hal ini berlaku terus berulang-ulang, tidak hanya sekali saja.

3. Sesak nafas serta merasa mengantuk berat ketika membaca Al-Qur'an (tak boleh baca lebih dari 30 Ayat atau tekak yang terhenti sama sekali, bahkan juga tertidur masa baru buka mushaf).

4. Kelemahan hati, kurang yakin diri, suka berkhayal, menyendiri serta mengurung diri di bilik atau mengasingkan diri dari kesibukan sosial.

5. Kerap melalaikan apa yang diperintah Allah serta lupa atau malas untuk berzikir.

6. Kerap menjadi pelupa baik separuh ingatan atau secara total.

7. Kemurungan dan fikiran bingung, merasa sedih, jantung berdebar-debar kuat.

8. Paranoid serta kuatir, terasa bersalah selalu, terasa ada yang ikuti, mengejar serta mengancam seperti rasa ingin dibunuh.

9. Lihat atau rasakan kehadiran makhluk halus baik sekilas atau melihatnya secara terang.

10. Sering mendengar bisikan memanggil namanya sendiri, merasa ada yang mengajak bicara, mendengar bisikan menyuruh sesuatu kejahatan seperti, membunuh, memperkosa, memukul, meloncat dari tempat tinggi, terjun ke sungai atau jurang, mencederakan diri, dan lain-lain.

11. Adanya aroma minyak wangi atau kemenyan di dalam rumah, atau bau hanyir atau busuk (bangkai) yang tidak terlihat sumber baunya.

12. Melakukan bebrapa aksi aneh atau tidak wajar tanpa disedari atau di luar kawalan atau seperti ada yang mengawal dan tidak boleh menahan dalam keadaan sedar sekalipun.

13. Rasakan sakit yang tidak kunjung pulih. Umpamanya, pusing kepala, dengung di telinga, lenguh di bahu, belikat serta paha, sakit gigi, mata, tekak, perut serta dada sesak tanpa ada sebab yang pasti.

14. Kerap terasa kuatir, sangsi serta ketakutan tanpa ada sebab yang pasti.

15. Kerap merasakan panas pada satu diantara anggota badan seumpama; kepala, punggung, dada, tengkuk, serta yang lain.

16. Merasakan rasa sakit di salah satu anggota badan yg tidak dikesan doktor atau sakit bertahun yg tidak kunjung pulih serta tidak diketemukan penyelesaiannya dalam dunia perubatan.

17. Ada dorongan kuat untuk lakukan perbuatan maksiat yang berkali-kali. Umpamanya, suami atau isteri melihat video porno baik sembunyi-sembunyi ataupun terang-terangan, disertai kemalasan dan kelesuan dahsyat untuk melakukan solat dan ibadah lain.

18. Tidak terasa kenyang walau makan dalam jumlah banyak, atau tahan tak makan sama sekali sampai berhari-hari.

19. Suasana dalam rumah kerap merasa panas, ahli keluarga tak selesa dirumah, serta kerap berlaku pertengkaran meskipun cuma disebabkan perkara remeh.
loading...

0 comment... add one now